X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.bölüm

Menekşe tehlikede

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; en savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe’nin hayatı tehlikeye giriyor.

Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir. Zeynep’in de söylediği gibi ikinci kez satıldığını düşünmektedir. Gururu kırılmış ve çok incinmiştir. Halil, ona bu parayı başlık olarak vermediğini bir türlü anlatamaz, bir kez daha kopma noktasına gelirler. Halil’in artık Zeynep’e tahammülü kalmamıştır. Zeynep’i şirketten kovar, ama Zeynep’in bırakıp gitmeye hiç niyeti yoktur. Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur. Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür. Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.

Bu arada Mithat, komiser Ömer’den kurtulabilmek için, ucu Aysel ve Lale’ye kadar uzanan bir plan yapar. Adamları bu plan için harekete geçerler. Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu  anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir. Mustafa nasıl bir oyunun içinde olduğunu bilmeden, Mithat’tan gelen emirleri uygulamaktadır. En savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe büyük tehlike içindedir.

BÖLÜMLER