X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm izle

Fırat’la Irmak’ın nişan töreni yapılıyor.

Nişana gitmek yerine, barda içki içen Fırat’ın beklediği kimdir? Kardeşinin izini arayan Narin, acaba bir ip ucu yakalayabilecek midir? Can, Şadiye’yle olan geçmişi dolayısıyla kızı hemen bulacaktır ancak, aralarındaki bu ilişkiyi Narin ve Deniz’e nasıl açıklayacaktır? Narin’in gözüne girmek için kızkardeşinin peşine düşen Sermet, Şadiye’yi nasıl bulacaktır? Dedektif Ayhan, Ümmühan’dan Recep’in bile bilmediği bilgiler öğrenir. Irmak bu bilgileri Narin’e karşı nasıl kullanacaktır ?

Ayhan’ın Irmak’la olan bağlantısını çözen Recep bu ikiliye nasıl bir oyun oynayacaktır? Fırat hapisten çıkan Necati’yi İstanbul’a kendi evine getirir. Irmak buna nasıl tepki verecektir?

Öte yandan Sema, genç Narin’i bir kenara çekerek, abisinin Şadiye’yi terziye pazarladığını kulağına fısıldayınca Narin’in buna tepkisi nasıl olacaktır? Mehmet gerçekten kardeşini para karşılığı terziye peşkeş çekmiş midir ?  Zafer bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki gösterecektir?  Şadiye ve Zafer aşkının üstünde kara bulutlar dolanmaktadır.

Oğlunun özleminden hastanelere düşen Ümmühan, İbo’yu Erdoğan’dan alacak mıdır, yoksa Erdoğan karısını affedip onu eve geri mi alacaktır? Kocasını kaybetme korkusu taşıyan Hatice, Ümmühan’ı tekrar gördüğünde nasıl bir tepki verecektir ?

BÖLÜMLER