X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12.Bölüm izle

Fırat’ın evine, Necati’yi ziyarete gelen Narin’i, evde Fırat da bekliyor. Ve akıllara, iki aşık arasında hesaplaşma olacak mı? sorusu geliyor.

Babasından gelen mesajla Irmak’ı dışarı kapı önüne çıkartan Narin, Irmak’la nasıl yüzleşecektir? İkisi konuşurken gelen Fırat, Irmak’ın Narin’i takip ettirdiğini öğrenecek midir? Şadiye’nin başına bir şey geldiğini düşünen çaresiz Narin’e, Can, geçmişlerini ortaya dökme pahasına, kızın yerini bildiğini söyleyebilecek midir ? Can, Deniz’e Şadiye’yle nerden tanıştığını nasıl açıklayacaktır ? Fırat, Narin’le başından beri giriştikleri tanışmama oyununa rağmen, ona, Şadiye’yi bulma konusunda yardım etmeyi başarabilecek midir? Şadiye ve Can’ın geçmişi ile ilgili bazı fotoğraflara ulaşan Irmak ve Ayhan, bunu koz olarak kullanabilecek midir?

Şadiye’yi kaçıran Sermet, onu kilit altında tutmaktadır. Narin’e layık hanımefendi bir kız kardeş haline getirinceye kadar da karşısına çıkartmayacaktır. Sermet, Şadiye’nin utanç dolu geçmişini silebilecek midir? Sermet’in, ablası için büyük bir tehlike olduğunu fark eden Şadiye, Sermet belasından kurtulup, ablasına ulaşabilecek midir ?

Bu sırada Galina’yı Türk vatandaşlığına geçirme planı yapan Sermet, Ali’ye Irina’yla evlenmesini söyler. Acaba Ali, Tatiana ‘ya olan aşkından vaz geçebilecek midir?

Necati’yi ziyarete Fırat’ın evine gelen Narin’i, evde Fırat da beklemektedir. İki aşık arasında hesaplaşma olacak mıdır? Necati ile karşılaşmak Narin’i nasıl etkileyecektir?

Öte yandan geçmişte Zafer’in terzi İhsan’ı öldürmesiyle sonuçlanan olayda Zafer’in davası nasıl sonuçlanacaktır ? Şadiye ile Zafer’in aşkının üzerinde dolaşan yeni bir bela vardır. Kardeşine olan biteni hakime anlatması için baskı yapan Genç Narin ve Şadiye arasında gerginlik gittikçe artar. Kumarda büyük miktarda borçlanan Mehmet, borcunu ödeyemediği için dövülür ve kan revan içinde eve gelir. Abisine  sahip çıkan Şadiye, Mehmet’in hayatını kurtarmayı nasıl başaracaktır?

BÖLÜMLER