X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm izle

Irmak’ın sağlığı ciddi şekilde tehlikeye giriyor ve hastanede korku dolu bir bekleme  süreci başlıyor.

Hastanede gergin bekleyiş
Irmak’ın sağlığı ciddi şekilde tehlikededir. Hastanede korku dolu bir bekleme  süreci başlar. Irmak sağlığına kavuşabilecek mi? Bu durum Fırat ve Narin’in arasında neler yaşatacak?

2013: Atıf’ın Sermet planı
Atıf, Sermet’in tehditlerinin ardından bir plan yapar. Atıf’ın amacı Sermet’i, Narin’in yaşamından tümüyle silmektir. Bunun için Sermet’in varlığını hedef alır. Atıf’ın Sermet ile ilgili planı nedir ve nasıl yürütecektir? Diğer yandan Sermet’in evine yerleşen Şadiye, Sermet’in ağzından laf almak için gitgide Sermet’e yaklaşır.

2001, Yaslıhan: Fırat nerede?
Hikmet, Genç Fırat’ı bulmak için Narin’e danışır. Okula gitmeyen ve ailesinden tamamen kaçan Fırat’ın nerede olduğunu ise, Narin bile bilmemektedir.

BÖLÜMLER