X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın oynadıkları sevilen dizisi “Merhamet” bu akşam da duygu yüklü, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Narin, Şadiye’yi kaçırıp sakladığı için Sermet’e sert tepki gösteriyor.

Şadiye, babasını görünce onunla aynı çatı altında kalmak istemez ve Narin Kebap’ı terk eder. Şadiye’nin arkasından fırlayan Sermet, Şadiye’yi yatıştırır ve babasıyla beş dakika oturmaya ikna eder. Sonrasında ise Narin, Şadiye’yi de alıp mekandan ayrılır. Sermet’in, Şadiye’yi bulduğu için ona minnettar olacağını düşündüğü Narin ise, Sermet’i kardeşini kaçırıp sakladığı için azarlar.

Diğer yandan Irmak ise, Fırat ve Deniz’i Recep’in kendisini tehdit ettiğine inandırmaya çalışmaktadır. Kardeşini doktora bile götürmeyen Deniz söylediklerine de inanmaz. Irmak’ın inandırmak için neler yapacağı merakla beklenir.

2001: Mehmet hastaneye kaldırılıyor
Mehmet, Şadiye’nin sıkıştırmasıyla tekrar kumar oynadığını itiraf eder ve kendisini Nusret’in yaraladığını anlatır. Şadiye bir hışımla Nusret’in yanına gelir ve daha önce anlaşmalarına rağmen neden abisini yaraladıklarını sorar. Nusret, Şadiye’nin gelmesinden memnun pişkin pişkin sırıtırken, Mehmet’in borcunun çok büyüdüğünü ve artık Şadiye’nin kendi sermayesi olduğunu söyler. Tam bu sırada Babür kumarhaneye baskın yapar.

BÖLÜMLER