X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm izle

Irmak, Şadiye’nin hayat kadını olduğunu basına sızdırıyor ve hemen sonrasında da ortadan kayboluyor.

Irmak, Şadiye’yi basına anlatıyor
Narin, kardeşi Şadiye ile birlikte yeni bir eve geçerek yeni bir hayata ilk adımını atmaya çalışır. Ancak Irmak, ikiliyi rahat bırakmaz ve Şadiye’nin hem Can ile olan birlikteliğini hem de hayat kadını olduğunu basına sızdırır. Daha önce Irmak’ı kızlarını rahat bırakması için uyaran Recep de haberi görür ve küplere biner.

Irmak kayboluyor
Irmak, basına haberi sızdırdıktan sonra ortadan kaybolur. Polis, Irmak’ın çantasını orman yolunda bulurken, Deniz de Sermet’ten Irmak’ı bulması için yardım ister. Bu arada haber nedeniyle Irmak’tan hesap sormaya giden Atıf da durumu öğrenir.

Fırat gizli belgelere ulaşıyor
Babası Hikmet Kazan’ın kirli işlerini ortaya çıkarmaya karar veren Fırat, Yaslıhan’a giderek babasının çiftlik evindeki kasadan bazı gizli belgeleri alır.  Fırat’ın; Sermet, Erol ve Hikmet’in silah kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve kara para aklama işlerindeki ortaklıklarını gösteren belgelere ulaştığını öğrenen Hikmet ise Fırat’ın yanına çiftliğe gelir. İkilinin buradaki yüzleşmesinde neler konuşulacağı merakla beklenmektedir.

BÖLÜMLER