X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm izle

Narin ve Şadiye, karşılarında duran ve elindeki silahını kafasına dayamış babalarını intihar etmekten vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Narin ve Şadiye’nin zor anları
Narin ve Şadiye, karşılarında duran ve elindeki silahını kafasına dayamış babalarını intihar etmekten vazgeçirmeye çalışırlar. İkilinin bunu başarıp başaramayacağı merakla beklenirken, Necati’nin Hikmet’i kurşunladığı haberi gelir. Yoğun bakıma alınan Hikmet’in Fırat ve Sermet’e bıraktığı “barışın” vasiyeti, olayları daha da karıştırır.

Şadiye’nin bebeği ne olacak?
Dizinin geçmiş paralelinde ise Şadiye’yi zor günler bekler. Karnında bebeğiyle intihar eden Şadiye’ye Narin’in tepkisinin ne olacağı bilinmezken, aynı zamanda bebeğin akıbeti de merak konusu olur. Kardeşini bırakıp İstanbul’a gitmek ise Narin için oldukça zor bir durumdur. Narin’in İstanbul’a gidip gitmeyeceği, Şadiye’nin bebekten Narin’e bahsedip bahsetmeyeceği de cevap bekleyen sorular.

BÖLÜMLER