X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.Bölüm

Kanal D’nin, yapımını Most Production’ın üstlendiği, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı, senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı, Hande Altaylı’nın “Kahperengi” isimli romanından ekrana uyarlanan sevilen dizisi “Merhamet” Çarşamba akşamı, yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerini Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’in paylaştıkları,  geçtiğimiz sezonun büyük beğeni toplayan dizilerinden  “Merhamet”, yeni sezona sürprizlerle başlıyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna “Sinan”karakteriyle Kıvanç Kasabalı’yı da dahil eden dizi, bu akşam tiryakileriyle yeniden buluşuyor.

Yeni sezonun ilk bölümünün konusu ise şöyle;

Narin, Şadiye’nin cinayetten ötürü gözaltına alındığını öğrenmiştir. Fırat ile birlikte karakola gider ve  konuyu araştırması için Sermet’ten bir iyilik istemek zorunda kalır. Narin, Şadiye’ye yardım elini uzatsa da, onun gerçekten suçlu olup olmadığı yönünde şüpheleri vardır.

Irmak’ın İstanbul’da olduğundan kimsenin haberi yoktur. Şadiye’nin suçsuzluğunu ispatlamak için önemli bir delil olan cinayet anı görüntüleri Irmak’ ta ne aramaktadır? Irmak’ın  bu görüntüler ile  ilgili planları vardır.

Deniz, Narin ve Fırat arasındaki geçmiş hikâyesini öğrenmiştir. Deniz büyük bir seçimle yüz yüzedir. Kararı, Narin-Deniz dostluğunu derinden etkileyecektir.  
Sırra kadem basan Atıf’ın durumu herkesi çok endişelendirmektedir. Atıf  ise beklenmeyen bir yerde ilginç planlar yapmaktadır.

Fırat ve Narin, Irmak’ın gitmesiyle hızla yakınlaşırken, geçmişteki büyük sır , Fırat’ın Narin’in neden peşinden gitmediği ve sonrasında olanlar ortaya çıkar. Narin’in öğrendiklerine tepkisi ne olacaktır?

Geçmiş günlerde ise Narin, hukuk fakültesine kaydını yaptırabilmek için uğraşır. Lise diplomasını Yaslıhan’da bırakmış olan Narin, büyük bir çaresizlik içindedir. Üstelik yeni geldiği İstanbul’da kalacak yeri ve kimsesi yoktur. 

BÖLÜMLER