X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23.Bölüm

Narin, Fırat konusunda önemli bir karara varıyor.

Fırat, Narin’e Atıf ile sözde ilişkisi konusunda çok sert bir tepki verecek, Narin ise o evde neden başbaşa olduklarının gerçek nedenini söyleyemeyecektir.

Sermet, Deniz’e Galina için teşekkür etmeye gider ve aklını kemiren o soruyu her şeyi göze alarak sorar. Deniz çılgına dönmüş ve çok utanmıştır. İşlerin çıkmaza girdiğini gören Ali, ikisinin arasındaki kıvılcımlardan yangın çıkartmaya kararlıdır.

Ali’nin oyunu bir dizi felaketi tetiklerken, amacına da ulaşmakta gecikmez. Irmak’ın, Fırat’a tutkusu sürmektedir. Artık taktiği tamamen farklıdır ve Fırat’a tamamen dostça davranarak sık sık görüşmeye başlar. Fırat’ın birden bire hastalanması Irmak’ın işini kolaylaştırır.

Sermet, Şadiye’nin hapisten kurtulmasını sağlayacak önemli bir delile ulaşır. Şadiye konusunda derin bir nefes alan Narin, Fırat konusunda önemli bir karara varır. Fırat’ın iş hayatında Atıf’ın neden olduğu büyük sorunlar baş gösterir. Hesap sormak için Atıf’ın karşısına çıkan Fırat, o sırada Atıf’a gelen kötü  bir  haberle büyük zan altında kalacaktır.

Geçmiş öykülerde ise; Narin okul ve iş hayatı arasında mekik dokumaktadır.  Sürekli Zeynep ve sevgilisinin tacizleriyle baş etmek zorunda kalan Narin, başka bir ev aramaya başlar. Narin‘e yolda çarpan bir araba yaşamını tümüyle değiştirecektir.

BÖLÜMLER