X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

30.Bölüm

Fırat yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Melike’nin ölümü Fırat’ı çok sarsmıştır. Fırat’ın atlattığı tehlikeyi öğrenen Irmak, Fırat’ı güvende tutabilmek adına Sinan’dan yardım ister.

Melek, Narin ile tanışır...
Melek, geçmişin tozlu sayfalarında kalmış hikâyelerin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Melek, artık dul, iki çocuklu bir kadındır.

Sermet ve Deniz baş başa kalmışken...
Deniz’in toparlanması için yardıma gelen Sermet, Deniz ile duyguları hakkında konuşmaya başlarken, gelen bir haberle sarsılan ikili, hızla yola çıkmak zorunda kalır.

Geçmiş öykülerde ise;
Irmak ile Narin’in ilk karşılaşması...
Deniz ve Narin, arkadaşlığı kardeşliğe dönüşmek üzereyken yurtdışından genç Irmak gelir ve anında Narin için dünyayı dar etmeye koyulur.

BÖLÜMLER