X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32.Bölüm

Fırat, kendisine olan tüm güveni sarsılan Narin’i tekrar kazanabilmenin mücadelesini veriyor.

Sinan’ın adamlarının eline düşen Fırat’ın kurtulabilmesi için artık bir mucize gereklidir. İz üzerinde olan Atıf ve Sermet ise, Fırat’ı kurtarmak için birbirleriyle yarış halindedir.

Narin ve Deniz, Şadiye’yi alıp evlerine götürürken, Recep üstlerine gelir ve hiç beklemediği bir şiddette Deniz’in hışmına uğrar. Narin, Şadiye’ye olan tüm kızgınlığına rağmen kardeşinin kendi evinden gelinliği ile çıkmasında ısrar eder. 
Fırat, yaşadıklarından büyük dersler çıkarmış olarak Narin’in yanına gider ve olanı biteni hiçbir şey saklamadan anlatır. Bugüne kadar çok vakit kaybettiklerini ve bundan sonra her anını onunla geçirmek istediğini söyler. Narin’in ise artık Fırat’a olan tüm güveni sarsılmıştır. Fırat, Narin’i tekrar kazanabilecek midir?

Geçmiş öykülerde ise; Deniz, Narin’den yana tavır koyar ve Irmak’ı ağır bir şekilde azarlar. Bu olay Irmak’ın günümüze kadar uzanan Narin nefretinin başlangıcı olacaktır.

BÖLÜMLER