X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

34.Bölüm

Narin ile Fırat evleniyor. Irmak ise onların bu mutluluklarını bozmak için bir plan yapıyor.

Deniz, Fırat’ın yaptığı evlilik teklifini yeterli bulmaz. Her şeyin usulüne uygun olması için kız isteme telaşı başlar. Sermet için Narin’i Deniz’den istemek hiç de kolay olmayacaktır.

Irmak, Narin ile Fırat’ın hayatlarını zehir etmek için kusursuz bir plan yapmıştır ancak, Sermet’in her adımını takip ettirdiğinden habersizdir. Irmak düğün gecesi ortaya çıkıp, mutlu çifte hayatlarının en büyük sürprizini yapmayı kafasına koymuştur. Sermet, Irmak’ın planlarını bozabilecek midir?

Geçmiş öykülerinde ise; Narin, Deniz’e bir sürpriz yapmak ister ve Irmak’ı doğum günü sebebiyle İstanbul’a çağırır. Narin, iki kardeşin bir arada olması için ufak bir organizasyon yapar ancak, Irmak yine Narin’i ve ablasını çıldırtmanın bir yolunu bulmuştur.

BÖLÜMLER