X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35.Bölüm

Yaşananları değiştiremeyen Fırat, Narin’den kolay kolay vazgeçmiyor ve iptal olan balayı programı yerine, Narin’e alternatif bir program hazırlıyor.

Irmak’ın hamilelik haberi Fırat ve Narin’in düğününe bomba gibi düşmüştür. Sermet, Irmak’ın oynadığı oyunun farkında olmasına rağmen herhangi bir adım atmaz. Fırat’ın yaptıklarının bedelini ödeyerek olgunlaşmasını istemektedir. Narin’in tepkisi herkes için merak konusudur. Sermet’in duruma el koymadığını gören Ali’nin içi hiç rahat değildir.

Yaşananları değiştiremeyecek olan Fırat, Narin’den kolay kolay vazgeçmeyecektir ve iptal olan balayı programı yerine Narin’e alternatif bir program hazırlar.

Yılbaşının gelişi ve Irmak’ın bir şey olmamış gibi İsviçre’de arkadaşlarının yanına tatile gitmesi ile Deniz’in morali iyice bozulmuştur. Sermet, Deniz’e babadan kalma dağ evinde hoş bir yılbaşı tatili planlar. Ancak bu küçük kaçamağın ikinci günü ikili hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya gelecektir!

Geçmiş öykülerde ise; Deniz ve Narin hukuk fakültesinden mezun olur. Narin elinde diplomasıyla babasının karşısına çıkmayı planlar ama büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaşır!

BÖLÜMLER