X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.Bölüm

Irmak, Sermet’in zorlaması ile gerçeği açıklıyor. Bu açıklama Fırat’ı allak bullak ederken, Narin ise ne yapacağını bilemiyor.

Sermet tarafından yalanını itiraf etmeye zorlanan Irmak, herkesi şok eden bir açıklama yapar. Bu açıklama, en başta Fırat’ı allak bulak edecektir. Narin ise ne yapacağını, Fırat hakkında ne düşüneceğini bilemez hale gelmiştir. Fırat ortadan kaybolur ve kendi dünyasına çekilir.

Irmak, bütün şimşekleri üzerine çeker ve büyük bir sinir krizi geçirip Can’a sığınır. Gelişen sağlık sorunları sonucu Can ve Deniz, Irmak ile ilgilenmek zorunda kalırken Sermet, kıskançlıktan iyice kontrolden çıkmaya başlamıştır. Deniz, Irmak’ın çevirdiği dolapları bilmesine rağmen kendisine söylememiş olmasından dolayı Sermet’e çok öfkelidir. Sermet ise aralarını düzeltmenin bir yolunu aramaktadır.

Şadiye, Zafer’in ölümüyle hayata küsmüş bir haldedir. Ali, Şadiye’yi hayatla barıştırma çabasındadır ancak, bu çabası Tatiana’nın gözünden kaçmaz. Zafer’in ölümünden sorumlu olan Recep’in ise, hayatını kabusa çeviren beklenmedik bir ziyaretçisi olacaktır.

Irmak’ın gerçekleri açıklaması Fırat ve Narin’in hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır. Her şeyin üstüne sünger çekip evliliklerini kurtarabilmeleri mümkün olacak mıdır ? Beklenmedik çok önemli bir gelişme aşıkları nasıl etkileyecektir.

BÖLÜMLER