X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

39.Bölüm

Sermet, Deniz’e romantik bir teklifinde bulunuyor.

Narin ve Fırat arasındaki buzlar, Narin’in hamile olabileceği ihtimaliyle erimiştir. Havalara uçan Fırat, sabahı bekleyemez ve nöbetçi eczaneden kucaklar dolusu gebelik testi alır.

Narin ve Deniz’in ilk müvekkili, belalı bir kabadayı olan eşinden boşanmak isteyen bir kadındır. Deniz, bu davada adeta kendi hayatını görür ve Sermet’le ilişkilerinin geleceği konusunda endişelere kapılmaya başlar.

Recep’in başı, kendisini soruşturan adamla derttedir. Zafer’i Recep’in öldürdüğünden kuşkulanan adam, Recep’ten para sızdırma peşindedir.

Deniz’i Can’dan deli gibi kıskanmakta olan Sermet, artık bu işi kökünden çözmeye karar verir ve Deniz’e evlenme teklif etmeye karar verir. Irmak ise Sermet’in kendisini düşürdüğü durumu bir türlü hazmedememektedir. Sermet’ten intikam almak için bir plan yapmaktadır ancak, Irmak bu sefer kendi kuyusunu mu kazacaktır? Sermet nasıl evlenme teklif edeceğine karar verir ve Deniz’i  bir yolculuğa çıkartır.

BÖLÜMLER