X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44.Bölüm-FİNAL

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın oynadıkları, iki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen sevilen dizisi “Merhamet” Çarşamba akşamı, uzun süre hafızalardan silinmeyecek final bölümün ardından ekrana veda edecek. Dizinin finalinde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Deniz’le Sermet, Narin’in doğumuna çok az bir süre kala aylarca süren dünya turunu tamamlayıp, doğumda yanlarında olmak için dönerler.

Narin’in doğum sancıları tutmuş, panik yapan Fırat’ın ise eli ayağına dolanmıştır. Hayatı boyunca arkadaşının elini bırakmamış olan Deniz, Narin’i doğum yaparken de yalnız bırakmaz. Gelen ikiz bebekler iki aileyi de sevince boğarken, Şadiye, Can’ın yurtdışındaki sergisinde yanında olması için bir davet alır.

Irmak’ın Cenk ile ilişkisi ciddileşmeye başlamış ve Cenk,  Irmak’a karşı dürüst olmaya karar vermiştir. Gerçekleri öğrenen Irmak’ın bu olaya vereceği tepki Sermet’i nasıl etkileyecektir?

Deniz’in aldığı bir haber Sermet’i sevinçten havalara uçurur. Bu mutlu haberi paylaşmak amacıyla Narin ve Fırat’ı yemeğe davet ederler.

BÖLÜMLER