X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm izle

Narin ile Fırat arasındaki düello başlıyor. Ve Fırat, Narin kendisini durdurmadıkça, bu tehlikeli oyunda sonuna kadar gitme kararlılığını gösteriyor.

Artık kılıçlar çekilmiş ve Narin’le Fırat arasındaki düello başlamıştır. Fırat, Narin kendisini durdurmadıkça, bu tehlikeli oyunda sonuna kadar gidecektir.                   Birden bire hayatlarına dahil olan Atıf ise, Fırat’ı germektedir. Atıf’a tek düşman olan Fırat değildir elbette. Atıf, Sermet’in hışmından nasıl korunacaktır? Tam da Sermet, Narin’le ilgili yeni planların arifesindeyken, bu Atıf da nereden çıkmıştır? Geçmişte ise, Fırat’ın Sema’yı hamile bırakmasının hesabını sormak için İstanbul’a giden Genç Narin, şehrin güzelliğine hayran kalır. Acaba Fırat, Narin’i karşısında görünce ne yapacak? Narin’in gönlünü yeniden kazanmayı başarabilecek midir? Narin onca yıl sonra kardeşini bulabilecek midir? Narin, Fırat tarafından söz kesmek üzere verilen iki ailenin tanışma yemeğine davet edilir. Narin, Fırat’a meydan okumak üzere bu yemeğe katılacak mıdır?

BÖLÜMLER