X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm izle

Narin ile Fırat’ın herkesten gizli Yaslıhan’a doğru çıktığı yolculuk, birlikte uzun bir zaman geçirmeleri için fırsat yaratırken, büyük sorunlara da yol açıyor.

Polis Metin, Narin’in ailesiyle ilgili yaptığı araştırma sonucu edindiği bilgileri, Narin’in patronu Erol Bey’in telkiniyle Narin’den gizler. Narin’e ailesi hakkındaki şoke edici haberi vermek kime düşecektir? Narin ile Fırat’ın herkesten gizli Yaslıhan’a doğru çıktığı yolculuk, birlikte uzun bir zaman geçirmeleri için fırsat yaratırken, büyük sorunlara yol açacaktır. Atıf’ın Narin’in hayatına çok özel bir şekilde girmesi herkesi şaşırtacaktır. Fırat için çok can sıkıcı bir süreç başlar. Sermet, Narin ile Fırat’ın Yaslıhan ziyaretinden haberdar olunca neler yaşanacaktır? Sermet, Can üzerinden kızlara yakınlaşma planını devreye sokar ve Can’ı sözde bir iş yemeğine davet eder. Can yemeğe davetli olduklarını söylediğinde ise Deniz’in hevesli hali Can’ı rahatsız eder. Dedektif Ayhan, Ümmühan’a kendisini terzi olarak tanıtır ve sık sık alışveriş için dükkana gelir.  Ümmühan kısa sürede dost olduğu bu terzi kadına olayların seyrini değiştirecek çok önemli bir aile sırrı verir. Bu sır Irmak’ın eline Narin ile ilgili nasıl bir koz verecektir? Geçmişte, Terzi İhsan, Mehmet’i yanına çağırarak hayrına Şadiye’ye elbise dikmek istediğini söylese de, bunun arkasında karanlık niyetler gizlidir. Mehmet kararsızdır. İstanbul dönüşü Fırat’la tekrar büyük aşk yaşamaya başlayan Genç Narin, Sema’yla nasıl kozlarını paylaşacaktır?

BÖLÜMLER