X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8.Bölüm izle

Narin’in, Fırat’la yaptığı Yaslıhan ziyareti Sermet’in büyük tepkisini çekiyor ve Sermet, Fırat’a hesap sormak için karşısına çıkıyor.

Narin’in, Fırat’la yaptığı Yaslıhan ziyareti iki eski sevgili için yakınlık fırsatı yaratırken, bu ziyaret, Sermet’in büyük tepkisini çekmiş, soluğu peşlerinden Yaslıhan’da almıştır. Sermet, Fırat’a hesap sormak için karşısına çıkar. Evdeki düzeninin bozulmasından ölesiye korkan Ali’nin, Fırat’ı bu beladan korumak için aklına müthiş bir fikir gelir.

Narin, ailesinin ölümünü araştırırken, Şadiye hakkında bilgi edinebilecek midir?                    Narin, bütün eski tanıdıklarını, Erdoğan’ı ve yengesinin evini ziyaret ederken, hem duygusal anlar yaşanır, hem de ilginç bilgilere ulaşır. Sema ve yengesi, Narin’in şık ve zengin görünümü karşısında şoka girerler. Kötü bir evliliği olan Sema, karşısında Narin ve  Fırat’ı görünce ne yapacaktır?

Narin’in Fırat’la birlikte bir yerlerde olduğundan emin olan ve Atıf’ın “Narin’le beraberiz” diye uydurduğu yalanı, Can’ın boşboğazlığı yüzünden pek de gerçek olmadığını sezen Deniz, bunu ortaya çıkarmak nasıl bir adım atacaktır?  Geçmişte ise küllerinden yeniden, gittikçe alevlenen Recep-Ümmü aşkı, yeni belalara gebedir. Onları, adeta bir uçurumun kenarına kadar getiren bu ilişki nelere gebedir?

Geçmiş yıllarda Fırat ve Narin aşkı, Necati’den yedikleri zılgıta rağmen tüm hızıyla sürerke, Şadiye de, Zafer ile ilk randevusuna çıkacak ve neşeyle başlayan, bu masum sinema randevusu, büyük bir bela ile sona erecektir.

BÖLÜMLER