X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm izle

Fırat sürpriz bir kararla babasını arayarak, artık nişanın yapılmasını istediğini söylüyor. Narin’in nasıl olsa kendisini durduracağını düşünerek inadına evlilik yolunda ilerleyen Fırat’a, Narin acaba gerçekten engel olacak mı?

Recep’in Ümmü’yle gidişi, Hatice ve Erdoğan’ı hüzne boğarken, beklenmedik bir gelişme Hatice’yi sevindirir. Recep geri dönmüştür. Ancak Recep’in geliş amacı çok farklıdır. Recep gittikten sonra, ülkedeki ekonomik kriz Yaslıhan’ı da kötü vurmuştur. Hikmet fabrikasını satmış ve kulüp başkanlığından çekilmiştir. Necati’nin Narin’e yardım edecek durumu kalmadığı gibi, Narin de krizden dolayı İclal’in yanında bile iş bulamaz olmuştur. Recep gittiğinden beri ne annesinin hali haldir, ne de Şadiye’yi Zafer’le basan Mehmet onu pastaneye göndermektedir. Dolayısıyla Narin’in okulu bırakıp tam zamanlı bir iş bulması şart olmuştur. Fırat devreye girer ve Narin’e yardım etmek ister. Narin ondan gelen bu yardımı gururuna yedirip kabul edebilecek midir? Kriz ise Hikmet’e yaramış, bir gecede Babür sayesinde dolar milyarderi olmuştur. Şadiye terziden teklif almıştır. Evdekilere orada çalışacağını söyler. Mehmet’in içinde bir huzursuzluk vardır ama, çalışma da diyemez. Deniz, Can ve Irmak’ı da alarak Abant’ ta Narin’le Atıf’ı basmaya kararlı bir şekilde yola çıkar. Fırat’la Yaslıhan’da bulunan Narin, Atıf’la Abant’ta Deniz’lerin karşısına nasıl çıkacaktır? Irmak ise Narin’e kafayı gittikçe daha çok takmakta ve bulduğu bazı bilgiler ışığında onu hapse attırmanın yolunu aramaktadır. Fırat sürpriz bir kararla, babasını arayarak artık nişanın yapılmasını istediğini söyler. Yalnız ufak bir sorun vardır. Irmak, Fırat’a çok kırgındır ve nişanlanmayı reddetmektedir. Sermet ise, Narin’e, Şadiye’nin yerini ancak Fırat ile Irmak nişan takınca açıklayacağını söyler. O güne kadar kimseye boyun eğmeyen Narin, Sermet’in bu kozunu görecek midir? Fırat’ı kendi elleriyle Irmak’a teslim edebilecek midir? Fırat ise Narin’in nasıl olsa kendisini durduracağını düşünerek inadına evlilik yolunda ilerlemekte iken, Narin ona gerçekten engel olacak mıdır?

BÖLÜMLER