X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Meryem 10. Bölüm

Meryem’in babası Arif’in itirafı, Savaş ve Oktay’ı da harekete geçirir. Oktay, klinikte çalışan personel tarafından bilgilendirilir ve Arif’i susturabilmek için korkunç bir plan yapar. Arif, klinikte havuza götürüldüğü sırada Oktay tarafından çıkarılan yangın, herkesi hayatını değiştirecek bir ölüme sebep olur. Klinikte çıkan yangında babasını kurtarmak isteyen Meryem, tekerlekli sandalye getirmek için olduğu yerden ayrılır. Arif’i öldürmek için pusuda bekleyen Oktay, o anı fırsata çevirir ve komaya girmesine sebep olduğu Arif’in ölümüne de neden olur.

Öte yandan Burcu ile Güçlü, kendilerini öldürmeye çalışan kişinin peşindedirler. Oklar, Burcu’nun devriye memuru arkadaşı Ertan’ı gösterir. Burcu ile Güçlü’nün, Ertan’ın evine yaptıkları sürpriz baskın gizli gerçekleri ortaya çıkarmaya başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Güçlü ile Burcu vejeteryandır

FRAGMANLAR