X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Meryem 4. Bölüm

Savaş, kaza hakkındaki gerçekleri öğrenmek için Meryem’i kaçırır. Meryem, Savaş’ın çektiği acıları ilk kez bu kadar yakından tanık olur. Oktay ve Derin’in de oraya gelişi üstü örtülmüş gerçekleri su yüzüne çıkarır. Meryem, kendisini yangından kurtaranın Oktay olmadığını öğrenir. Oktay’ın kendisine yalan söylediğini anlayan Meryem, büyük bir yüzleşmeye hazırlanır. Oktay’ın kariyerinin zarar görmemesi için kendisinden vazgeçen Meryem’in öğrendiği bu gerçek bazı durumların değişmesine yol açar.

Savaş, kazadan sorumlu olanların peşini bırakmaz. Meryem’in tek olmadığını düşünen Savaş, sevgili olduklarını öğrendiği Oktay’ın da peşine düşer. Güçlü ile Burcu ise Meryem ile Oktay’ın yaşadıkları ilişkiyi öğrenmeye yaklaşırlar. Herkes gözünü Oktay’a ve yapacağı en ufak bir hataya çevirir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Olay yerinde Oktay'ın kol düğmesi bulunmuştur

FRAGMANLAR