X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Meryem 5. Bölüm

Savaş, Meryem ve Oktay’ın ilişkisi olduğunu ve Oktay’ın bundan dolayı Meryem’e imtiyaz tanıdığını düşünür. Meryem ile Oktay’ın kaldığı otele baskın yapan Savaş ve Güçlü, gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Oktay ile karşı karşıya gelen Savaş, kaza gecesi olanların peşini bırakmamakta kararlıdır.

Öte yandan Burcu ve Güçlü, kazanın detaylarını araştırmaya devam ederler. Savcı Oktay’ı takibe alan ikili, Turan Ersoy ile nasıl bir bağlantısı olduğunu soruştururlar. Savaş ile babası Yurdal Sargun’un da gündeminde olan Oktay hakkındaki gerçek herkesi derinden etkileyecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Meryem, Oktay ile Yurdal Sargun'un iş birliği yaptığını öğrenmiştir

FRAGMANLAR