X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Muhteşem İkili 10. Bölüm

MKC, Tayfun'un adamları tarafından vurulması üzerinden onbeş gün geçmiştir. Ameliyatı sonrasında omuriliğine yakın bir yerdeki kurşun çıkarılamamıştır. Bu yüzden his kayıpları ve bayılmalar yaşayan MKC sevenlerini üzüntüye boğmuştur. Onun bu durumunu kafaya takan kişi ise, Barca'dır. Çünkü, ortağını koruyamamanın verdiği vicdan azabı ile büyük acı çekmektedir. Tek amacı vardır; o da, ortağını bu duruma sokanlardan intikam almaktır.

MKC'nin bu duruma düşmesine neden olan Tayfun ise, daha büyük birisine hizmet etmektedir. Yüzünü kimsenin görmediği büyük patron (Profesör) işine çomak sokan ikilimizi hedefine alır. Barca'nın intikam hırsıyla burnunun dibine girmesi onu öfkelendirmeye başlar. Özellikle sınırdaki silah kaçakçılığı içini baltalamasından endişe duymaktadır. Barca'nın kendi imkanlarıyla kendisine yakınlaşmasının verdiği tehlikeyi bildiğinden yakaladığı fırsatı iyi değerlendirir. Barca'nın takip ettiği Profesör'ün adamlarına ait arabalar terk edilmiş bir fabrikaya gelir. Burada tek başına çatışan Barca kurşunların bitmesi nedeniyle yakalanır. Profesör, Barca'yı kimsenin bilmedi mahsenlerine kapatır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Barca, Demiray'ı 5. bölümde öldürmüştür

FRAGMANLAR