X
X

Bu Haftanın Öne Çıkan Tatları

(Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Mutfağım programında bu hafta da muhteşem yemekler yapıldı!..

110.jpg

INCE INCE KESILEN HAVUCLAR KAVRULUYOR HASLANAN ETLE BULUSUYOR. SUMAK EKSISI VE ET SUYUYLA ENFES BIR PILAVA DONUSUYOR. KAVRULMUS FISTIKLA SERVIS EDILEN; ACEM PİLAVI

109.jpg

ISPANAK, KAVRULAN KIYMA VE OMLETLE HARMANLANIYOR, AÇILAN HAMURA KONUP KOL BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARILIP OKLAVAYLA BÜYÜTÜLÜYOR… YAĞSIZ TAVADA KIZARTILAN PRATİK BİR TARİF; ISPANAKLI KATMER

108.jpg

ALACALI SOYULAN PATLICANLAR DİLİMLENİYOR; ARALARI ETLİ HARÇLA DOLDURULUP KAYNATILIYOR; DOLAMA

107.jpg

SUYLA KARIŞTIRILAN NİŞASTAYA ÜZÜM PEKMEZİ KONULUYOR, KIVAMA GELİNCEYE KADAR KAYNATILIYOR.. CEVİZLE SERVİS EDİLEN; HAPUSA

106.jpg

BULGUR VE YARMADAN MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTELER YAPILIYOR, SUMAK SUYUYLA TATLANAN ETLE BULUŞUYOR; HILORİK

105.jpg

ARASINA FISTIK YAYILAN KADAYIF BURULARAK SARILIYOR, OCAKTA ARKALI ÖNLÜ KIZARTILIP ŞERBETLE TATLANDIRILIYOR; FISTIKLI BURMA KADAYIF

104.jpg

BULGUR VE KIYMAYLA YOĞRULAN KÖFTELERİN İÇİNE KIYMALI VE CEVİZLİ HARÇ DOLDURULUP KAPATILIYOR. KALAN HARÇTAN YAPILAN UFAK KÖFTELERLE BERABER BUHARDA PİŞİRİLİYOR. YOĞURT VE YUMURTAYLA PİŞİRİLEN İLİKLİ ETİN ÜZERİNE İLAVE EDİLİYOR.. NANE VE TARHUNLA SERVİS EDİLEN AKITMALI YOĞURTLU UFAK KÖFTE

103.jpg

BALIKLAR BUHARDA PİŞİRİLİYOR, BAHARATLANIP ASMA YAPRAKLARINA SARILIYOR, FIRINLANIP SOĞANLA SERVİS EDİLEN; ASMA YAPRAĞINDA DENİZ ALASI...

102.jpg

HAŞLANAN ETE NOHUT VE FASULYE EKLENİYOR, İÇİNE BULGURDAN YAPILAN MİNİK KÖFTELER ATILIYOR.. PESKÜTAN VE SALÇALI SOSLA TATLANDIRILAN PESKÜTANLI KÖFTE

101.jpg

ŞEKER, FINDIK VE TARÇINLI HARÇA KARALAHANA YAPRAKLARINA SARILIYOR. GÜL ŞEKLİ VERİLİP FIRINLANIYOR. TEREYAĞI VE ŞERBETLE BULUŞAN; LAHANA TATLISI...