X
X

Diyarbakır'dan Fatma Aktan 26.05.2014

26.05.2014 Pazartesi 11:27 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Mutfağım, 26 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır'dan Fatma Aktan'ın konuğu oldu!..

107.jpg

107.jpg

MUTFAĞIM 26 MAYIS PAZARTESİ DİYARBAKIR'DA FATMA AKTAN'A KONUK OLDU.
106.jpg

106.jpg

PİRİNÇ VE MAŞ KAYNATILIYOR; SOĞAN VE SALÇALI SOSLA BULUŞUYOR. MAŞ ÇORBASI
105.jpg

105.jpg

ALACALI SOYULAN PATLICANLAR DİLİMLENİYOR; ARALARI ETLİ HARÇLA DOLDURULUP KAYNATILIYOR; DOLAMA
104.jpg

104.jpg

BULGUR VE YARMADAN MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTELER YAPILIYOR, SUMAK SUYUYLA TATLANAN ETLE BULUŞUYOR; HILORİK
103.jpg

103.jpg

KREP KIVAMINDAKİ HAMUR TAVADA KIZARTILIYOR, ÜZERİNE PEKMEZ DÖKÜLÜP ARALARI CEVİZLE KAPLANIYOR; TAŞ EKMEĞİ
102.jpg

102.jpg

FATMA HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; MAŞ ÇORBASI, DOLAMA, HILORİK VE TAŞ EKMEĞİ BULUNUYOR.
101.jpg

101.jpg

MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE