X
X

Diyarbakır'dan Fatma Aktan 26.05.2014

(Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Mutfağım, 26 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır'dan Fatma Aktan'ın konuğu oldu!..

107.jpg

MUTFAĞIM 26 MAYIS PAZARTESİ DİYARBAKIR'DA FATMA AKTAN'A KONUK OLDU.

106.jpg

PİRİNÇ VE MAŞ KAYNATILIYOR; SOĞAN VE SALÇALI SOSLA BULUŞUYOR. MAŞ ÇORBASI

105.jpg

ALACALI SOYULAN PATLICANLAR DİLİMLENİYOR; ARALARI ETLİ HARÇLA DOLDURULUP KAYNATILIYOR; DOLAMA

104.jpg

BULGUR VE YARMADAN MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTELER YAPILIYOR, SUMAK SUYUYLA TATLANAN ETLE BULUŞUYOR; HILORİK

103.jpg

KREP KIVAMINDAKİ HAMUR TAVADA KIZARTILIYOR, ÜZERİNE PEKMEZ DÖKÜLÜP ARALARI CEVİZLE KAPLANIYOR; TAŞ EKMEĞİ

102.jpg

FATMA HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; MAŞ ÇORBASI, DOLAMA, HILORİK VE TAŞ EKMEĞİ BULUNUYOR.

101.jpg

MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE…