X
X

Gaziantep'ten Belgin Hanım 30.05.2014

(Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Mutfağım, 30 Mayıs Cuma günü Gaziantep'ten Belgin Yetkin'in konuğu oldu!..

110.jpg

MUTFAĞIM SON BÖLÜMÜNDE GAZİANTEP'TE BELGİN YETKİN'İN KONUĞU OLDU.

109.jpg

BULGUR VE KIYMAYLA YOĞRULAN KÖFTELERİN İÇİNE KIYMALI VE CEVİZLİ HARÇ DOLDURULUP KAPATILIYOR. KALAN HARÇTAN YAPILAN UFAK KÖFTELERLE BERABER BUHARDA PİŞİRİLİYOR. YOĞURT VE YUMURTAYLA PİŞİRİLEN İLİKLİ ETİN ÜZERİNE İLAVE EDİLİYOR.. NANE VE TARHUNLA SERVİS EDİLEN AKITMALI YOĞURTLU UFAK KÖFTE

108.jpg

ARASINA FISTIK YAYILAN KADAYIF BURULARAK SARILIYOR, OCAKTA ARKALI ÖNLÜ KIZARTILIP ŞERBETLE TATLANDIRILIYOR; FISTIKLI BURMA KADAYIF

107.jpg

SAPLARI KESİLEN TAZE SARIMSAKLAR VE ET ŞİŞE GEÇİRİLİYOR, MANGALDA KÖZLENİP SERVİS EDİLİYOR; SARIMSAK KEBABI

106.jpg

YENİ DÜNYA VE ZIRH KIYMASINDAN YAPILAN KÖFTELER TEPSİYE DİZİLİYOR. FIRINDA PİŞİRİLİYOR. YENİ DÜNYA KEBABI

105.jpg

SAPLARI KESİLEN TAZE SARIMSAKLAR VE ET ŞİŞE GEÇİRİLİYOR, MANGALDA KÖZLENİP SERVİS EDİLİYOR; SARIMSAK KEBABI!.. YENİ DÜNYA VE ZIRH KIYMASINDAN YAPILAN KÖFTELER TEPSİYE DİZİLİYOR. FIRINDA PİŞİRİLİYOR. YENİ DÜNYA KEBABI

104.jpg

YOĞRULAN BULGURLU HARÇTAN TOPAKLAR YAPILIP SALATAYLA SERVİS EDİLİYOR. PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE

103.jpg

YOĞRULAN BULGURLU HARÇTAN TOPAKLAR YAPILIP SALATAYLA SERVİS EDİLİYOR. PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE

102.jpg

BELGİN HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; AKITMALI YOĞURTLU UFAK KÖFTE, FISTIKLI BURMA KADAYIF, SARIMSAK KEBABI, YENİ DÜNYA KEBABI VE PİRPİRİM SALATASIYLA SUNULAN YAĞLI KÖFTE BULUNUYOR.

101.jpg

Mutfağım yeni sezonda buluşmak dileğiyle!..