X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Cansu’yla konuşma fırsatı yakalamaya çalışan Ali Kemal, bunu başaramayınca ‘son kozunu’ oynamaya karar verir. Söz, nişan, düğün davetiyesi süreçlerini geçirdiği, 3 yıl ahlaklı bir beraberlik yaşadığı Cansu’ya tekrar dizlerinin üstüne çöküp, evlenme teklifi edecektir.

Cansu ise, iş yerinde problemler yaşamaktadır. Uzun süredir kendisinden etkilenen, dahi bilgisayar mühendisi Kamil’i yanlışlıkla kovmuş, işe geri dönmesi için de bir randevu sözü vermek zorunda kalmıştır. İş nedeniyle problem yaşayan yalnızca Cansu değildir. Alacaklılarına para ödeyemeyen Derman hakkında ‘tedarikçi konseyi’ kesin bir karar almıştır. Derman psikolojik baskı ile cezalandırılacaktır. Cansu ve Derman işleriyle ilgili problem yaşarken, Ali Kemal ise alışılmadık bir iş teklifini kabul eder.

Tüm bu karmaşa arasında Binnur’un, sahibi olduğu süpermarkette, bir müşteriyi taciz ederken çekilen videosu internete düşer. Binnur’un videoyu internetten kaldırması için işinde uzman birinden yardım alması gerekir. Cansu’nun Kamil’le randevu gecesi çok karışacak, gecenin sonu büyük olaylara sahne olacaktır.

BÖLÜMLER