X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Ali Kemal, Cansu’ya kırıldığı için kayıplara karışmıştır. Cansu, Derman ve Binnur, Ali Kemal’in her ayrılıkta, terapi niyetine gittiği mekanlara tek tek bakmalarına rağmen, Ali Kemal’i bulamazlar. Ali Kemal’in gidişinden çok etkilenen Cansu, baktığı her yerde, her yüzde onu görmektedir. Bu ruh hali Cansu’yu komik durumlara düşürür.

Bu sırada Ali Kemal ayrılık acısını, esnafın getir-götür işlerine bakarak hafifletmeye çalışmaktadır. Türkiye Sempati Güzeli’nin fotoğraf setine bir kasa elma teslim ederken, şansı yaver gider ve çekimin erkek modeli olur. Çekimden bir fotoğraf karesinin Twitter’a düşmesiyle, Ali Kemal kısa zamanda bir sosyal medya fenomenine dönüşür.

Cansu, Ali Kemal yüzünden iş yerinde çok ciddi bir problem yaşar. Bu, Cansu için bardağı taşıran son damladır.

Ali Kemal, bir internet sosyopatı olan Vendetta Nedim’den tehdit videoları almıştır. Vendetta, Ali Kemal’i bir gökdelenin tepesine çıkmak zorunda bırakır. Ali Kemal’i kurtarmaya giden Cansu, Binnur ve Derman, yol boyunca “trafik kurallarının hayatımızdaki yeri ve önemini” keşfedecektir.

BÖLÜMLER