X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

100.Bölüm izle

Tuğrul, Arif ile Cemile’ye şoke edici bir sürpriz hazırlıyor!

Herkes, Bahar ve Zehra’nın sağ salim ameliyattan çıkışlarını beklemektedir. Bahar içerdeyken Ziya da hastan eye gelir. Bu durum Soner’in hiç hoşuna gitmez ama çaresiz kalır. İstanbul’dan Süleyman’dan ise beklenmedik bir telefon gelir. Deniz evde bir kaza geçirmiştir. Soner’in eve dönmesi gerekmektedir. Bahar’ı ameliyatta bırakıp, kızına gitmesi Ziya’ya aradığı fırsatı verir. Soner, İstanbul yoluna düşerken, o en zor anında Bahar’ın baş ucunda olmayı bir şekilde başarır.

Tuğrul, Cemile ve Arif’in peşini bırakmaz. Arif’e Cemile’nin yanında eski eşi Seher’i görmek isteyip istemediğini sorar. Arif, Cemile’ye  bunun imkansız olduğunu ve Seher’in öldüğünü söyler. Osman’ı evinde saklayan Ayça’ya Betül ziyarete gelir. Üstelik geceyi orada geçirmeye karar verir. Ayça panik olur. Osman’ı nereye saklayacağını bilemez. Mete ise Ayça’ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Carolin ise Hakan’dan intikam almanın yeni bir yolunu bulur. Tuğrul, Cemile ve Arif’e yeni bir randevu verir. Onunla buluşmaya giden ikili, şoke edici bir gelişme ile karşı karşıya kalır.

BÖLÜMLER