X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

101.Bölüm izle

Tuğrul, Arif’e; Seher’in kendi öz kızı olduğunu söylüyor. Bunca zamandır bir kızı olduğunu bilmeyen Arif şoke oluyor. Ancak Tuğrul, baba- kızı yıllar sonra buluşturmayı değil, onları sonsuza kadar ayırmayı planlıyor ve bunu uyguluyor.

Tuğrul, Arif’e; Seher’in kendi öz kızını olduğunu söyler. Bunca zamandır bir kızı olduğunu bilmeyen Arif şoke olur. Ancak Tuğrul’un planı, baba- kızı yıllar sonra buluşturmak değil, onları sonsuza kadar ayırmaktır. İngiltere’deki her iki hastanın, Zehra ve Bahar’ın durumları beklenenden daha iyidir. Dönüş için hazırlıklar başlar. Bahar, Ziya’dan Soner’i arayıp geleceğini bildirmesini ister. Gönülsüz de olsa Ziya, Soner’i arar. Telefona Filiz çıkar. Dönüş haberini alan Carolin, Ekrem’i Hakan’a karşı doldurur. Onu, Hakan’ın kendisine aşık olduğuna ikna etmeye çalışır. Ayça’nın evinde kalan Osman ile görüşüp konuşamayan Cemile üzgündür. Mete ve Süleyman bu duruma bir çare bulurlar. Her şeyden habersiz olan Ayça ve Osman ise eve gelen kişilerden hayli tedirgin olurlar. Bahar döner ama ne havaalanında karşılanır ne de evde. Soner ve Deniz, Filiz ile birlikte dışarıdadır. Arif ise Tuğrul’un yaşattığı acının hesabını sormak üzere peşine düşer. Onu evde bulmayan Cemile tedirgindir. Mahallede Arif’in Cemile’yi terk ettiği dedikodusu çıkar. Bahar’a kendini affettirmek isteyen Soner, ona bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz gecede Arif bir itirafta bulunur.

BÖLÜMLER