X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

106. Bölüm

Suikastte kurban giden Ahmet’in cenazesinde gözyaşları sel oluyor. Gözler ise, şüpheli olarak Hakan’ın üzerine çevriliyor.

Ahmet suikastte kurban gider. Berrin büyük acı içindedir. Cenazesinde gözyaşları sel olur. Karnında Ahmet’in çocuğunu taşıyan Berrin’i teselli eden tek şey, Zehra’nın annesinin yanına, eve dönmesidir. Fakat akıllarda cevaplanmamış sorular ve bir takım şüpheler vardır. Sendikada da Hakan ile ilgili dedikodular başını alıp gitmiştir. Bunu fark eden Hakan bir karar alır ve Berrin ile de konuşmaya gider. Mete’nin görüş gününe davetsiz misafir olarak Betül de gelir ve zehrini akıtmadan gitmez. Ayça’nın görücü usulü ile evleneceğini öğrenen Mete çılgına döner. Hapishaneden kaçamaya çalışır. Bu durum Tuğrul’un ekmeğine yağ sürer. Vakit kaybetmeden Cemile’yi arar ve Mete ile ilgili gelişmelerden onu haberdar eder. Teklifini kabul ederse, hala vakit varken oğlunu kurtarabileceğini söyler. Artık yeni kararlar alan Bahar izin günü kullanmaktadır. Onun izin gününde Ziya ile görüşmesi Soner’i sinir eder ama, yapabileceği bir şey de yoktur. Üstelik ertesi gün Bahar’ın doğum günüdür ve arkadaşları ile Ziya, ona parti hazırlamışlardır. Soner de son dakika partiye gelir ama, Bahar’ın Ziya ile birlikte olduğunu düşündüğü için son anda içeri girmekten vazgeçer. Hakan’dan şüphelenen Berrin, onu Carolin ile yüzleşmeye götürür. Carolin’in söyledikleri Hakan’ı çılgına çevirir. Hapishaneden ise Mete, Ayça’yı arayarak önemli bir haber iletir. Soner’e gelen Filiz sarhoştur. Onun Bahar’a gideceğini öğrenince de, o hali ile yola koyulur ve herkesi şoke edecek bir gelişme yaşanır.

BÖLÜMLER