X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

120.Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerini; Ayça Bingöl, Wilma Elles, Muhammet Uzuner, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları, 3 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen ve milyonları ekran başına kilitleyen sevilen dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Salı akşamı "final" bölümü ile ekrana geliyor. Muhteşem bir vedaya hazırlanan dizinin finalinde; "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"yi 3 sezondur takip eden izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Tuğrul’u elinde tutan Mete’nin etrafı polisler tarafından çevrilir. Arif ve Cemile, Mete’yi ikna etmek için polislerden içeri girebilmek için izin isterler. Onlara yardım için Soner de oradadır. Herkes Mete’nin vereceği kararı beklemektedir. Osman, dergiyi çıkartmaya başlar. Yazdıkları ve dergi beklediğinden çok daha fazla ilgi görür. Polisten kaçan İbo, en sonunda yakayı ele verir. Onun yakalandığını öğrenen Mesude ziyarete gider. İbo’nun paralarını alan Carolin ise İsviçre’ye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak Mustafa onunla gitmek istemez ve babaannesine kaçar. Bahar, düğün istemez, sade bir nikahla evlenmek ister. Ancak Cemile devreye girer ve onu evlerinin bahçesinde aile arası düğüne ikna eder. Bahar ile Soner’in düğün hazırlıkları için herkes seferber olur. Deniz bu önemli geceye Kerem ve ailesini de davet etmeyi ihmal etmez. Annesi ile babasının yakınlaşması Zehra’yı çok mutlu eder. Berrin ve Hakan uzun zamandır ilk kez birlikte ve mutludurlar. Hasefe Hanım ise beklenmedik bir teklifle karşı karşıya kalır.

BÖLÜMLER