X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Alevlerin sardığı evde oğlu ile karşı karşıya kalan Ali Kaptan büyük bir şok içindedir. İçinde büyüyen öfkeyi artık dizginleyemeyen Mete’nin evin her köşesine döktüğü benzin nedeniyle alevler hızla yayılmış, baba - oğlu esir almıştır.  Yaşadığı şoktan sıyrılan Ali Kaptan çok geç olmadan evden çıkabilmek için Mete’yi ikna etmeye uğraşır ama nafile! Bütün kontrolünü kaybeden Mete için artık bu yoldan geri dönüş yoktur.
Dışarıda ise Cemile, oğlu Mete için çırpınmakta, Carolin de Ali diye ağlamaktadır.  Berrin, Aylin, Osman, Hasefe Hanım ve tüm mahalleli, çaresizlik içindedir.    Cemile’nin ana yüreği bu dehşeti izlemeye daha fazla dayanamaz, tüm engellemelere rağmen cayır cayır yanan evin içine kendini atar.
Akarsu Ailesi’nin hayatını derinden etkileyecek felaketin haberi çok kısa sürede Ahmet, Soner ve Hakan’ın da kulağına ulaşır.

BÖLÜMLER