X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

59.Bölüm

Borcun ödenmesi için Cemile, holdingteki bütün hisselerini satmak zorunda kalır. Hepsini Nermin Adalı satın alır. Kenan‘ın sonunda beklediği gün gelip çatmıştır. Anne - oğulun keyfine diyecek yoktur. Sonunda geçmişte kendilerine yapılan haksızlığın bedelini Cemile’ye ödetmişlerdir. Geriye tek bir engel kalmıştır: Selma. Kenan bu engeli de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Holding’i terk eden Cemile bir anlamda da rahatlamıştır. Hakan da onunla birlikte istifa eder. Gözler Ali Kaptan’dadır. Herkes onun da istifa edip etmeyeceğini merak eder. Kenan bu zaferini Carolin ile kutlarken, Cemile’nin beş kuruşsuz kaldığı haberi yayılmaya başlar. Ali Kaptan bu durumu Selma’ya haber verir. Selma müdahale etmek ister ancak sağlığı giderek bozulmaktadır.
 
Konser veren Mete, bir an dinleyiciler arasında Nihal’i görür. Her şeyi bırakıp onun peşinden gider. Ancak bulamaz fakat bu işin arkasını bırakmaz. Nihal’in öldüğüne inanmak istemeyen Mete onun peşine düşer.
 
Berrin ile Hakan’ın boşanma duruşması vardır. Cemile ve Ali Kaptan onu mahkemede yalnız bırakmazlar. Fakat Berrin için Zehra’nın velayetini almak sanıldığından da zor olacaktır.
 
Hastaneye doktora giden Aylin ise Soner ile karşılaşır. Soner bir kez daha ameliyat olacaktır. Bu sırada hastanede Aylin’i hiç ummadığı bir haber beklemektedir.

BÖLÜMLER