X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

67.Bölüm

Berrin, Hakan’ın Almanya’ya gitmesini engellemek için ona, Ahmet’i unutup evine dönme sözü verir. Herkes, Hakan’ın vereceği kararı heyecan ile beklemektedir.

Cemile, atölyesi için heyecanlıdır.  Ufak ufak eşyaları yerleştirmeye başlar. Neriman’dan haberi alan Carolin, hemen Cemile’yi ziyaret eder. Fakat Cemile yalnız değildir, Ali de oradadır. İçindeki nefreti kusan Carolin, Ali’nin beklenmedik itirafı karşısında şoka girer.

Pamuk Prenses oyununda Prens olamayan Osman okula gitmek istemez. Onu ikna edemeyince, öğretmenin fikrini değiştirmek için Ali Kaptan okula gider.

Carolin’in peşini bırakmayan Hasefe, onu takip eder. Gördükleri onu hiç şaşırtmaz, bir anda karşılarında Hasefe’yi bulan Kenan ve Carolin hazırlıksızdır.

Selma’nın vesayeti ile ilgili duruşma vardır. Selma’nın zarar görmesini istemeyen Cemile onu korumak için harekete geçer.

Nihal’i hapishanede ziyarete giden Mete, bir yandan da iş arar. Ancak adının karıştığı olaylar nedeniyle iş bulması zorlaşmıştır.

Soner, Gülay’ı kendisine söyleyeceği konu hakkında sıkıştırır. Gülay, söyleyip söylememekte kararsızdır. Aylin tahlillerinin sonuçlarını almaya hastaneye gider. Fakat orada işi olan birisi daha vardır. Aylin’i görünce de onu takibe alır ve durumu hakkında bilgi almaya çalışır.

BÖLÜMLER