X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

72.Bölüm

Aylin’in hamile olduğunu öğrenen Soner’in bütün planları altüst oluyor. Peki ama, Soner şimdi ne yapacak?

Zehra’nın kaçırılması bütün aileyi birbirine sokar. Ahmet, baş şüpheli iken Hakan’a babasından bir telefon gelir. Zehra’nın yerini bildiğini söyleyen Ekrem Tatlı, oğlunu yüz yüze konuşmaya çağırır.

Gülay sonunda dayanamamış, Soner’e Aylin’in hamile olduğunu söylemiştir. Bu gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Soner’in bütün planları altüst olur.

Kenan’dan intikam almak isteyen Ali Kaptan, gümrüğe gelen gemiye girmek için Kemal’den yardım ister. Ancak Kemal, bir türlü bu işe karışmak istemez. Ali Kaptan onu zorla da olsa ikna eder ve gemiye girerler. Şüpheleri doğru çıkar. Fakat buldukları deliller beklediklerinden çok daha büyüktür. İkili polise gitmek için harekete geçtikleri sırada Carolin, Kenan ve Ekrem Tatlı ile burun buruna gelirler.

Mete ve Nihal’in ailesi görüş gününe cezaevine giderler. Nihal yine görüşe çıkmaz. Bu durum artık Mete’nin kuşkulanmasına neden olur.

Ahmet, Zehra ile ilgili yardım almak için Resul’ü arar.

BÖLÜMLER