X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

81.Bölüm izle

Osman hiç karışmak istemediği halde, arkadaşı Aydın’ı korumak için siyasi olaylara bulaşıyor.

Osman hiç karışmak istemediği halde, arkadaşı Aydın’ı korumak için siyasi olaylara bulaşır. Üstelik,  bir geceliğine evde sakladığı yasaklı yayınları da Mete bulur. Akarsu Ailesi, Osman’ı korumak için seferber olurken, o, olayların tam ortasına düşer. Okulda ilgi duyduğu Ayça’nın sağcı ağabeyi ve arkadaşları, onu mimlerler.

Doğumgününden kaçan Soner de kendini otele kapatıp, acısını içkiden çıkartır. Süleyman tekrar İngiltere’ye kaçmasını önlemek amacı ile kapısında nöbet tutar. Hayal kırıklığına uğrayan Deniz ise, babasının hediyesini açmak istemez. Ancak babası geri geldiği zaman onunla birlikte açacağı konusunda evdekilerle inatlaşır. Torununun bu durumuna kahrolan Cemile, Soner’i kendine getirmek için onunla konuşmaya gider. Ancak Süleyman ve Cemile’yi bir sürpriz bekler. Soner odada değildir.

Müzik dükkanı olan Mete, kaset doldurmak için gelen bir kız ile tanışır. Arka arkaya iki kez dükkana gelen bu kızdan Mete fazlası ile etkilenir.

Hakan’ın hapishaneden çıkışı ile Ahmet, Berrin’i onunla konuşmaya zorlar. Zehra’nın gerçek babasının kim olduğunu bilmesi gerektiğini ısrarla savunur. Berrin sonunda pes eder ve Hakan ile buluşur. Ona artık cezaevinde olmadığı için Zehra konusunda ne yapacağını sorar.

Carolin de boş durmaz. Mustafa’nın hakkı olan, Ali Kaptan’ın bom boş duran evi için şok teklifte bulunur.

BÖLÜMLER