X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

85.Bölüm izle

Ayça’nın Mete ile görüştüğünü öğrenen abisi Mithat, Mete ile tanışmaya razı olur ancak, bu buluşma her iki taraf içinde büyük bir sürpriz olacaktır.

Ayça, Mete ile buluşmaya gider, Osman’da dukkana bakmak üzere okuldan çıkar ancak yolda biraz oyalanır.

Hakan, Ahmet’in yanında çalışmaya başlar. Ancak federasyondaki diğer görevliler Ekrem Tatlıoğlu’nun oğlu olduğunu öğrenince huzursuzluk çıkarırlar. Protesto mitingde konuşma yapacak olan Ahmet tehdit mektubu alır, fakat yine de konuşma yapmaktan vazgeçmez.

Dadısına bir türlü alışamayan Deniz, onunla tartışır hatta bununla da kalmaz onu çalışma yaptıkları odaya kilitleyip kaçar. Soner, Cemile ve Süleyman Deniz’den anahtarı almak için seferber olurlar. Ancak cimcime Deniz anahtarı tek bir şartla vermeye razı olur.

Cemile, Ali’nin evini Arif’e kiraya verme konusunu çocuklara açar. Mete bu durumu pek de hoş karşılamaz. Osman, git gide ısındığı ve düşüncelerinden etkilendiği bu adama yardım etmek ister.

Ayça, Mete ile buluşmak için yine sözleşir, ama abisi Mithat’a yakalanır. Ayça’nın bir erkekle görüştüğünü anlayan Mithat’ın tepkisi çok sert olur.

Aydın ve Osman’ın da katıldığı miting de beklenen olur. Ahmet’e suikast düzenlenir.

Mithat Mete ile buluşup tanışmaya razı olur. Fakat buluşma her iki taraf için de büyük sürpriz olur.

BÖLÜMLER