X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

86.Bölüm izle

Ayça’nın Mete’nin kız arkadaşı olduğunu öğrenen Osman, ne tepki vereceğini bilemezken, Osman’ın Mete’nin kardeşi olması Mithat’ı delirtir.

Osman’ın gelişi ile masada önce şok ardından da büyük gerginlik patlak verir. Osman’ın Mete’nin kardeşi olması Mithat’ın öfkelenmesine neden olur. Mete ise Osman hakkında duyduğu suçlamalara inanamaz. Ayça’nın, abisinin kız arkadaşı olduğunu öğrenen Osman ise ne tepki vereceğini bilemez. Oğlunun mitinge katılıp Ahmet’e destek vermesi Ekrem Tatlıoğlu’nu delirtir. Carolin’ in verdiği akıl ile torunu Zehra’ya bir sürpriz hazırlar. Fakat bu sürprize ne Berrin ile Ahmet ne de Hakan hazırlıklıdır. Sözleştikleri futbol maçına otobüste yaşanan bir hırsızlık nedeni ile geç kalan Aydın yine Osman ve arkadaşlarının başını derde sokar. Polis tarafından yapılan aramada silahla yakalanmamak adına büyük bir çılgınlığa kalkışır.  Ancak Aydın,  bu kez çok fazla ileri gitmiştir. Arif, Ali Kaptan’ın evine taşınır. Son birkaç eşyayı almaya gelen Cemile eski anılara kaptırır kendini.  Deniz’e bir türlü dadı beğendiremeyen Soner kendini suçlar. Son gelen dadıyı da kaçıran Deniz, babası onunla ilgilenene kadar kendine yemek yememe cezası verir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi köfteci de bir hanımla aralarında inanması zor bir tartışma çıkar. Soner’i istemeden de olsa çılgına çeviren kişi Bahar öğretmendir. Ancak Bahar’ın korktuğu başına gelir.  Onun izini bulan Ziya, atölyenin kapısına dayanır. Çaresiz kalan Bahar’ın yolu yine Soner ile kesişir. Bu sefer ki karşılaşmaları ilkinden de beter sonuçlanır.  2 gün önce girdiği işinden apar topar istifa etmek zorunda kalan Bahar’a Cemile yardım eli uzatır.  Bahar’a hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Bu teklif herkes için büyük sürpriz olur.
 

BÖLÜMLER