X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

92.Bölüm izle

Aydın’ın ölümü ile boşluğa düşen Osman, artık onu kimin vurduğunu biliyor ve Aydın’ın babası Halit’ten silahı alıp Mithat’ın peşine düşüyor.

Aydın’ın ölümü ile boşluğa düşen Osman, artık onu kimin vurduğunu biliyordur. Aydın’ın babası Halit’ten silahı alan Osman, Mithat’ın peşine düşer. Osman’ın garip davranışlarından şüphelenen Mete onu takip eder. Mithat’ın evine gittiğini görünce de onun Ayça’nın peşinde olduğunu zanneder. İki kardeş birbirlerine girer. Cemile ve Hasefe onları zar zor sakinleştirir.

Deniz ile Bahar’ın giderek yakınlaşması Soner’in ona olan ön yargılı davranışlarının değişmesine neden olur. Bahar da kendisine karşı yumuşayan Soner’den bir geceliğine Deniz’in annesinin odasında yatmasını rica eder. Bu istek baba -kızın hayatında çok farklı bir kapı açacaktır.

Zehra ise çok hastadır. Yurtdışından diyaliz makinesi getiren Ekrem’in Zehra’nın tedavisine yönelik aldığı tavır herkesi şaşırtır.

Mesude sonunda muradına erer. Ancak İbo, Mesude’nin hamile olduğunu öğrenince düğünden kaçar.

Osman’ı yakın takibe alam Mete onun asıl niyetini öğrenir ve ona engel olmak için Mithat’ın evine gider.

BÖLÜMLER