X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

93.Bölüm izle

Osman’ın Mithat’ı vuracağını anlayan Mete ve Cemile, Mithat’ı kaçması için ikna etmeye çalışırlar. Mithat ise onların kendisine niye yardım ettiklerini bir türlü anlayamaz. Ayça ise olan bitenler nedeniyle çok endişelidir. Çünkü annesi, babası iyileşemediği için bir süre daha gelemeyecektir. Osman’ı hiçbir yerde bulamayan Cemile mezarlığa gider.

Zehra’nın tedavisi başlamıştır. Ancak bir an önce organ nakli yapılması gerekmektedir. Bütün aile Zehra için kan vermeye hastaneye gelir. Carolin, evde her fırsatta Hakan ile yalnız kalmaya çalışır. Üstelik Berrin’i eve sokmayan Ekrem’i, sırf Hakan’ın gözüne girmek için yumuşatmayı bile başarır. Carolin’in Hakan’a yakın ilgisi Berrin’in gözünden kaçmaz.

Deniz çok mutludur. Annesinin mezarına ziyarete gitmek ister. Bahar’ı da davet eder. Bahar’ın anne, babası ve kardeşi de aynı mezarlıkta yatmaktadır. Bunu bilmeyen Soner onun kendileriyle gelmesine karşı çıkar. Fakat ikili arasındaki gerilim Deniz sayesinde tatlıya bağlanırken, beklenmedik bir gelişme yaşanır.

Mithat’ı vurmak için gelen Osman karşısında onun yerine Mete’yi bulur. İki kardeş kavgaya tutuşur. Fakat biri onları çoktan Şamil’e ispiyonlamıştır. Şamil ve adamları iki kardeşi tuzağa düşürür. Kurşunlar havada uçuşur. Ancak kimliği belirsiz birisi, sağcıları tek tek etkisiz hale getirir. O kişinin kim olduğunu ise bir tek Cemile öğrenir.

BÖLÜMLER