X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

94.Bölüm izle

Halit, Mithat’a ulaşabilmek için Ayça’yı kaçırıyor. Takas için buluşan taraflar arasında çıkan çatışmada, Osman ölümle burun burana geliyor.

İşler iyice karışmıştır. Cemile ve Mete, Osman’ın nerede olduğunu öğrenemezler. Üstelik Neriman’ın Mete’ye, Arif ve annesi ile ilgili söyledikleri de işe yarar. Mete, annesine, pişman olacağı laflar söyler. Ancak Cemile de karşılığını fazlası ile verir. Cemile’nin eve neden geç kaldığını öğrenen Mete, Arif’i görmek ister. Anne- oğlu, Arif’in kapısında gören Neriman iyice meraklanır.

Hakan’dan yüz bulamayan Carolin taktik değiştirir. Ona kendisine iyi davranmaz ise neler yapacağını, Zehra’yı görmek için gelen Berrin ve Cemile’yi eve almayarak gösterir.

Halit, hiçbir yerde bulunamayan Mithat’ı saklandığı yerden çıkartmak için Ayça’yı kaçırır. Osman’a da sağcılara bu bilgiyi paylaşmasını söyler. Osman’ın Ayça’yı kaçırdığını öğrenen Mete ve Cemile, Arif’ten yardım isterler.

Aylin adına okul yaptırmak için bir mimardan teklif alan Soner, görüşmeye Deniz ve Bahar’ı da götürmek zorunda kalır. Ancak Bahar’ı orada hiç hoşlanmayacağı bir sürpriz beklemektedir.

Ayça’nın kaçırıldığını öğrenen Mithat, Şamil ve adamları ile takasın olacağı adrese gelirler. Silahlar patladığı sırada Arif ve Mete de, Osman ve Halit’e yardım etmek için oradadırlar.

BÖLÜMLER