X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

96.Bölüm izle

Cemile ile Arif arasında yakınlaşma yaşanıyor.

Mithat’ın vurulması herkesi şok eder. Ayça, Osman’ın evine giderek onunla yüzleşmek ister. Ne Mete, ne de Cemile’yi dinlemez. Ancak yer yarılıp, sanki Osman içine girmiştir. Ne sağcılar, ne polis, ne de Cemile, Osman’ı bulamaz.

Carolin ise Hakan’ı elindeki rapor ile sıkıştırmaya devam eder. Yıldırım nikahı ile evlenirlerse böbreğini Zehra’ya verecektir. Zehra ise günden güne güçsüzleşmektedir. Bütün aile uygun böbrek nakli için haber beklemektedir.

Cemile’nin beklediği haber Arif’ten gelir. Osman onlara buluşma yeri ve saati verir. Fakat bu çok tehlikelidir. Polis her yere baskın yaparken sağcılar da evi gözetlemektedirler. Mithat’ın cenazesine katılan Mete ise beklediğinin çok ötesinde bir tavırla karşı karşıya kalır.

Soner’e ilgi duyan Filiz eve gelir. Bahar’la aralarındaki gerginlik devam etmektedir. Ancak iş için toplantıya giderlerken Soner’in Bahar’ı da yanında getirmesi ortalığın iyice karışmasına neden olur. Ziya ise Bahar’ın peşini bırakmaz. Onu zorla, hazırladığı bir sürpriz için bir yere götürür. Ancak Soner zamanında yetişir ve Ziya’ya müdahale eder.

Osman’ın suçsuzluğu kanıtlanana kadar ona saklanacak bir yer bulurlar. Ancak bu durum yüzünden Arif ve Cemile’nin sürekli bir arada görünmeleri, aşk dedikodularının iyice yayılmasına neden olur. Arif ve Cemile arasındaki sürpriz yakınlaşma herkesi çok şaşırtacaktır.

Carolin, Hakan’ı karar vermesi için zorlarken, hiç umulmadık biri ikisini uygusuz bir durumda yakalar.

BÖLÜMLER