X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

97.Bölüm

Mithat’ın arkadaşları, Osman’a ulaşabilmek için Mete’yi kaçırıyor.

Hakan’ı Carolin ile gören Berrin, gözlerine inanamaz. Berrin’in tepkisini gören Cemile de şaşırır. Olanları öğrendiğinde ise çok öfkelenir.

Mete’yi arayan Ayça, onunla buluşmak ister ancak, bu bir tuzaktır. Sağcılar Osman’a ulaşmak için Mete’yi kaçırırlar. Kötü haber tez ulaşır. Arif ve Osman, Mete’yi kurtarmak için harekete geçerler.

Bahar ile Soner arasında ise soğuk savaş vardır. Ortam Filiz’in planlı hareketleri ile iyice gerginleşir. İkilinin gece eve içkili gelip sızmaları ve Filiz’in geceyi birlikte geçirdiklerini ima etmesi Bahar’ı iyice çileden çıkartır. Bahar’ın da misilleme olarak sık sık izin alıp eve geç dönmesi de Soner’i kızdırır.

Mahallede ise dedikodular rahatsız edici boyuttadır. Bir kadının Cemile’ye gelip ahlak dersi vermesi, ortalığın fena karışmasına neden olur. Gelinine laf söyletmeyen Hasefe Annenin tepkisi ise herkesin ağzını açıkta bırakır. Ancak mahalleden kocası polis olan bir kadın, Arif ve Cemile arasında bir ilişki olmasından çok Osman’ın orada saklanmasından şüphelenir. Bu şüpheyi eşine açar ve polisler Arif’in evine baskın düzenler.

Hakan ise bir yolunu bulup kendisine çok kızgın olan Cemile ile konuşmayı başarır ve ggördüklerinin aslını ona anlatır. Her şeyden habersiz olan Berrin ise Ekrem ile buluşmaya, her şeyi anlatmaya gider. Bu arada beklenmedik bir kişinin daha böbreği Zehra’ya uymaktadır. Ve bu sürpriz isim de böbreğini Zehra’ya vermek istemektedir. Ancak Carolin’in baskısı ile Hakan yıldırım nikahını kabul edip, evlendirme dairesine imza atmak üzere çoktan yola koyulmuştur.

BÖLÜMLER