X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

98.Bölüm

Arif, Cemile’yi dedesi ile tanıştırmaya götürüyor. Arif’in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile’nin uzun zaman sonra ilk kez yüzü gülüyor.

Cemile ve Berrin’in sürpriz bir şekilde nikaha gelmesi Carolin’i şaşkına çevirir. Üstelik ona öyle bir ders verirler ki, Carolin öfkesinden çılgına döner. Bu arada böbreğini Zehra’ya verecek olan Bahar için Soner endişelidir. Üstelik Bahar’ın arkadaşından ameliyata gireceğini öğrenen Ziya’nın eve gelmesi ve söyledikleri Soner’in aklını iyice karıştırır. Ancak Bahar kararlıdır. Ne Ziya’nın söyledikleri ile ilgili ne de ailesinin ölümü hakkında konuşmak istemez. Deniz de çıkan tartışmada gerçekleri öğrenmiştir. Ve Bahar’ın gitmesini hiç istememektedir.

Arif’in evinde saklanan Osman giderek sağlığına kavuşmaktadır. Arif, ortalık sakinken Cemile’yi dedesi ile tanıştırmaya götürür. Arif’in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile’nin uzun zamandan beri ilk kez yüzü gülmektedir.

Osman’layken tesadüfen Mithat’ın tesbih imamesini bulan Mete, onu ödünç alır. Osman önce vermek istemez ama Mete’nin aklına gelen fikri uygulamak için harekete geçer.

Arif’in uzun zamandır görmediği bir akrabası ise haber vermeden evine gelir. Amcaoğlunun bu ziyareti pek hayra alamet değildir. Evde gizlenen Osman tehlikededir.

İngiltere’ye gitmeden önceki son gününü Deniz’e ayıran Bahar onlarla parka gider. Soner de onlara eşlik etmektedir. Bir türlü Bahar’a açılamayan Soner duygularını Deniz aracılığı ile ifade eder. Üçlü bir arada çok eğlenirlerken bir anda Deniz ve Bahar ortadan kaybolurlar.

BÖLÜMLER