X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

99.Bölüm izle

Tuğrul’un ispiyonlaması ile Osman’ın Arif’in evinde kaldığını öğrenen sağcılar, eve gizlice baskın düzenliyor.

Bahar’ın sayesinde kurtulan Deniz yardım getirmek üzere kaçar. Fakat adamlar onun kaçtığını anlarlar. Fazla uzaklaşmasına izin vermeden peşine düşerler. Süleyman ve Soner de onları kurtarmak üzere çoktan yola koyulmuşlardır.

Tuğrul’un ispiyonlaması ile sağcılar, Osman’ın Arif’in evinde kaldığını öğrenmiştir. Eve gizlice baskın düzenlerler. Betül’ün davranışlarından bir gariplik olduğunu sezen Ayça, Meteler’e onları uyarmaya gelir. Arif’in evine telefon eden Cemile cevap alamayınca hemen Mete ile ikisinin durumunu kontrole giderler.

Soner ve Süleyman, Bahar ve Deniz’i kimin kaçırdığının peşine düşerlerken , Zehra ise İngiltere’de yapılacak ameliyata hazırlanmaktadır. Arif’ten geçmişin intikamını almak isteyen Tuğrul, bu kez de Cemile’ye hiç beklemediği özel bir şey verir.

Soner, Bahar’ı yolculuğa uğurlarken duygularını bir türlü belli edemezken, Filiz onun yokluğunda Deniz’i de alıp Dinsneyland gezisi ayarlar. Aklı Deniz ve Soner de kalan Bahar’ı İngiltere’de büyük bir sürpriz beklemektedir.

Osman ise güvende değildir. Saklanacak yeni bir yere ihtiyacı vardır. Onu kurtaracak teklif ummadıkları birinden gelir. Tuğrul ise Arif ve Cemile’ye önemli bir konu da konuşmak üzere randevu verir.

Bahar ve Zehra, gözyaşları ile ameliyata uğurlanır.

BÖLÜMLER