X
X

Kim kimdir?

24.08.2010 Salı 12:25 (Güncellendi: 09.11.2020 - 11:23)

"ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek. İşte dizinin oyuncu kadrosu...

100.jpg

100.jpg

Balıkçı (Orhan Alkaya):50 li yaşlarda. Limana yakın bir yerde, teknede yaşıyor. Ali ile uzun zamandır arkadaş. Yaşanmışlıkların demini almış, meczup, bilge, bir garip adam.
118.jpg

118.jpg

Ali (Erkan Petek Kaya): Denizci. İkinci kaptan. Cemile'nin kocası. Cemile'den dört çocuk sahibi. Ali'nin çocukluğu ve gençliği dar bir çevrede geçmiş. Genç yaşta Cemile'yi sevmiş ve evlenmiş. Uzak yol kaptanı olarak gemilerde çalışmaya başlamış. Özellikle Avrupa ülkelerini gördükten sonra Ali, aile hayatından giderek kopmuş, Hollanda'ya yaptığı seferler sırasında tanıştığı Carolin adlı bir kadınla gizli ilişkisi var.
117.jpg

117.jpg

Cemile (Ayça Bingöl): Ev kadını. Ali'nin eşi. Berrin, Aylin, Mete ve Osman'ın annesi. Cemile ev kızı olarak dar bir çevrede yetişmiş. İlkokul mezunu. Genç yaşta Ali'yle evlenmiş. Ali sefere çıktığı için yılları evinin ve çocuklarının bütün sorumluluğunu taşımakla geçirmiş. Zamanla, Ali Cemile'den uzaklaşmış. Çocuklarına, ailesine bağlı, çocuklarına düşkün bir kadın Cemile. Çocukları herşeyin üzerinde. Onlar için mücadele etmekten çekinmeyen, sağduyu sahibi, mücadeleci bir kadın. Yalansız yaşayan dürüst bir insan.
116.jpg

116.jpg

Hasefe Hanım (Meral Çetinkaya): 70 yaşlarında. Ali ve Kemal'in annesi. Kemal'in evinde yaşıyor. Sezgileri güçlü bir kadın. Hayatın bütün yaşanmışlığını taşıyor. Sözünü sakınmayan, doğru bildiğini yapmaktan çekinmeyen bir kadın. Sağduyu sahibi. Çanakkale'de doğup büyümüş. Oranın şivesi ile konuşuyor. Oğulları arasında bütün olumsuzluğuna rağmen Ali'nin yeri başka. Gelini Cemile'yi çok seviyor, Neriman'ı sevmiyor.
115.jpg

115.jpg

Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy): 21 yaşında. Üniversitede, Hukuk Fakültesi öğrencisi. Ali ve Cemile'nin en büyük kızı. Büyük olmanın sorumluğunu omuzlarında hissederek büyümüş. Annesinin sıkıntılarını görüp, O'na destek olma görevi hep Berrin'e düşmüş. Onurlu ve erdemli bir yaşam peşinde. Babasının Cemile'ye olan ilgisizliğinden ve çoçuklarına olan tutumundan fazlasıyla rahatsız. Bu yüzden Ali'yle hep çatışma halinde.
114.jpg

114.jpg

Aylin (Farah Zeynep Abdullah): 17 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Kardeşi Mete ile liseye gidiyor. Ali ve Cemile'nin ikinci çocuğu. Rahat ve özgürlüğüne düşkün. Bu yüzden bencilleşebiliyor. Gezmeyi eğlenmeyi sorumluluk almadan yaşamayı seviyor. Aile içinde babasına en yakın olan kişi Aylin. Cemile'yle, Berrin ve Mete ile çatışıyor. Ama içten içe ailesine yine de bağlı.
113.jpg

113.jpg

Mete (Aras Bulut İynemli): 15 yaşında. Lise 1. Sınıf öğrencisi. Aylin'le aynı liseye gidiyor. Cemile ve Ali'nin üçüncü çocuğu. Dışardan bakıldığında sert bir mizacı var. Ama içten içe son derece duyarlı ve hassas bir çocuk. Son derece gururlu. Kendini ifade edemediği zamanlarda hırçınlaşıyor, sert ve kavgacı bir mizaca bürünüyor. Babası ile ilişkisi çok kötü. O'ndan şevkat ve sevgi görmedikçe daha da hırçınlaşıyor. Berrin gibi o da babasıyla çatışma halinde.
112.jpg

112.jpg

Osman (Emir Berke Zincidi): 6 yaşında. Cemile ve Ali'nin en küçük çocuğu. Bütün ailenin gözbebeği. Hassas ve duyarlı bir çocuk. Anlamaya çalıştığı bu dünyada isteği basit : Anne ve babası ve kardeşleriyle hep beraber mutlu bir hayat yaşamak. Ancak olmuyor. Ailede yaşanan bütün fırtınaların acıların tanığı. Hüzünle geçen bütün zamanları, çocuk kalbiyle sünger gibi emerek büyüyor.
111.jpg

111.jpg

Kemal: (Mehmet Gürhan): Karaköy Limanı'nda, gümrük memuru. Hasefe'nin büyük oğlu. Ali'nin ağabeyi. Neriman ile evli. Mesude adlı bir kızı var. Kardeşi Ali'yi kıskanarak büyümüş. Ali gibi dobra değil. İçten pazarlıklı. Kıskançlığı devam ediyor. Ali'yi devamlı eleştirmesine karşın aslında O'nun gibi olmak istiyor. Ali'yle yarış halinde.
110.jpg

110.jpg

Carolin (Wilma Elles): 30 yaşlarında, çok güzel, gösterişli, zeki bir kadın. Hollanda vatandaşı. Bankacı. Güzelliğini erkekleri kandırmak için kullanmaktan çekinmiyor. Hedefini gerçekleştirmede hiçbir ahlaki değeri tanımıyor. Ali ile ilişkisi var. Hollanda'dan, geçmişinden kaçıp, Ali ile İstanbul'da yeni bir hayata başlamak istiyor.
109.jpg

109.jpg

Mesude: (Nilperi Şahinkaya):17 yaşında. Lise son sınıf öğrencisi. Kemal ve Neriman'ın tek çocuğu. Anne ve babası gibi O'da Ali ve ailesiyle yarış halinde. Aylin ve Mete ile aynı okula gidiyor. Aylin'in özgür ve atak tavırlarını çok kıskanıyor.
108.jpg

108.jpg

İnci (Yeliz Kuvancı): 20 yaşlarında. Müzik öğretmeni. Güzel bir kız. Aylin ve Mete'nin okuduğu özel lisede görev yapıyor. Hassas ve duyarlı. Dürüst bir insan. Mete'ye okuldaki sorunlarında hep destek oluyor.
107.jpg

107.jpg

Ahmet (Tolga Güleç): 23 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Berrin'den daha üst sınıf. Sol siyasal kimliği var. Sol bir örgüt üyesi. Toplumsal olaylara karşı duyarlı. Hayatı bu mücadele ile geçiyor. Onurlu ve dürüst bir insan olarak yaşamaya çalışıyor. Duygularını, düşüncelerini hep aklın süzgecinden geçirerek konuşuyor. Dingin bir kişiliği var. Berrin'i seviyor.
106.jpg

106.jpg

Hakan (Salih Bademci):23 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Zengin bir ailenin çocuğu. Babası bir dönem sağcı bir partiden milletvekilliği ve bakanlık yapmış. Rahat yaşayarak büyümüş. Hayata çok yüzeysel bakıyor. Fazla derinlemesine düşünüp sorgulamıyor. Herşeyi kolay elde etmeye alışmış. Berrin'in okuldan arkadaşı. Berrin'den hoşlanıyor ama karşılık bulamıyor. Bu durum her şeyi kolayca elde etmeye alışmış olan Hakan'ı hırçınlaştırıyor, istemese de kötüleştiriyor.
105.jpg

105.jpg

Soner (Mete Horozoğlu): 35 yaşında. İşadamı. Zengin. Bulunduğu yere kural ve sınır tanımadan mücadele ederek gelmiş. Herşeyin bir fiyatı olduğunu düşünen insanlardan. Paranın bunu sağladığına inanıyor. İstemese de Aylin'e aşık oluyor.
104.jpg

104.jpg

Resul (Ferit Kaya):24 yaşında. Sağ görüşlü üniversite öğrencisi. Bağlı olduğu örgütte üst düzeyde. Ahmet'in düşmanı.Onu takip ediyor.
103.jpg

103.jpg

Ayten (Dila Akbaş):21 yaşında. Hukuk Fakültesi öğrencisi. Berrin'in arkadaşı.
102.jpg

102.jpg

Neriman (Zeyno Eracar): Ev kadını. Kemal'in karısı. Mesude'nin annesi. Kemal'in Ali ile olan yarışına O da katılmış. Mesude'den başka çocuğu olamamış. Kemal'in erkek çocuk istediğini biliyor ama olamamış. Ali'yi, Cemile'yi, çocuklarını kıskanıyor. Cemile ve ailesi zor günler geçirdikçe içten içe mutlu. Hasefe ile aynı evde kalıyorlar. Hasefe ile geçinemiyor. Hasefe'nin emekli parasının takipçisi.
101.jpg

101.jpg

Amina: 22 yaşında. Mücadelesine baş koymuş bir kadın.