X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Poyraz Karayel 78. Bölüm

Poyraz Karayel son bölümde, Poyraz, Ayşegül ve Sinan'ı kurtarabilmek için Girişim'in izini sürer. Onları kurtarabilmesi için Poyraz'ın fotoğrafları teslim etmesi gerekir. Mümtaz'dan aldığı haberle fotoğraflara ulaşmaya çalışan Poyraz zamanla yarışır. Sevdiği kadını ve oğlunu kurtarabilmek için bu takası yapmayı göze alan Poyraz'ı kötü bir sürpriz bekler. Girişim, Ayşegül ve Sinan arasında tek bir seçim yapma konusunda onu zorlar. Poyraz hayatının en zor seçimini yapmak üzeredir.

Tüm bu olaylardan Nevra'yı sorumlu tutan Bahri adamlarını toplayıp onun evini büyük bir hışımla basar. Ayşegül ve Sinan'ı geri alabilmek için namluyu Çınar'ın kafasına dayar. Çınar'ı kaybetme korkusuyla Nevra ne var ne yoksa bir bir anlatmaya başlar. Nevra'nın itiraflarıyla büyük bir şaşkınlkığa uğrayan Çınar ise bundan sonra daha farklı bir yol izleyecektir. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ünsal ve Mümtaz iş birliği içindedir

FRAGMANLAR