X
X

Nur Erkoç Cimilli ve Batuhan Cimilli'nin doğacak kızlarının ismi ne?

08.02.2017 Çarşamba 12:23 (Güncellendi: 02.06.2017 - 10:09)

Renkli Sayfalar'ın 193. Bölümünde, Kanal D'nin ilgi ile izlenen evlilik programı "Kısmetse Olur"un evlenen çifti Nur Erkoç Cimilli ve Batuhan Cimilli oldu! Kız bebek dünyaya getirecek olan Nur ve kız babası olacak olan Batuhan duygularını canlı yayında izleyicilerle paylaştılar! Peki, Nur Erkoç Cimilli ve Batuhan Cimilli'nin doğacak kızlarının ismi ne? Batuhan çocuğu olacağını öğrendiğinde neler hissetti? Erkek çocuk isteyen Batuhan, kız çocuğu olacağını duyduğunda ne düşündü? Nur'un hamileliği nasıl geçiyor?

Gülşen Yüksel Salt: Nur, nasıl geçiyor hamileliğin?
Nur Erkoç Cimilli: 5. aya doğru gidiyor hamileliğim. Mide bulantısından sürekli evde yattım! Bayağı zordu benim için! Yemek yiyemiyorum, kilo verdim bu süreçte; ama, şu an iştahım açıldı!

Gülşen Yüksel Salt: Cinsiyeti belli mi?
Batuhan Cimilli: Kız!
Müge Dağıstanlı: Sen erkek istiyordun!
Batuhan Cimilli: Yüzde seksen erkek dediler bize en başta! Hep erkek olacak diye şartladım! Çocukluğumdan beri istiyordum bir oğlum olsun! Son dakka golü attı nur, kız dedi, önce üzüldüm; ama, kız çocuğu da bambaşka!

Müge Dağıstanlı: İsmi belli mi?
Nur Erkoç Cimilli: Aselhan!

Müge Dağıstanlı: Aselhan'ın anlamı ne?

Nur Erkoç Cemilli: "Asel" cennette akan bal ırmağı demek! Bal anlamına geliyor Arapçada! "Han" da Batu'ların geleneksel isim sonu ekleri!

Müge Dağıstanlı: Eşine hamile olduğunu ve kızınızın olacağını nasıl haber verdin?
Nur Erkoç Cemilli: Hamile olduğumu öğrendiğimde yanyanaydık zaten! Bir arkadaşım vardı hastanede, test yaptırdım ve o arkadaşım "Hayırlı olsun, hamilesin" dedi! 4-5 haftalıktı öğrendiğimde, şoka girdim! Direk söyledin zaten Batu'ya! "Hamileymişim ya, falan" dedim!

Ebru Destan: Bir belirtiyle mi gittin hastaneye?
Nur Erkoç Cimilli: Zaten istiyorduk! Arada baktırıyordum, hamile miyim diye!